Søk om økonomisk støtte fra Lasseliten fond

Parent helping child

Med støtte fra Lasseliten fond kan familier som står i utfordrende situasjoner få økonomisk hjelp til å dekke utgifter i forbindelse med medisinsk behandling og sosiale tiltak. Søknadsfrist til fondet er to ganger i året, 1. mars og 1. september.

Hva kan fondet dekke?

Lasseliten fond har et bredt virkeområde, og kan tilby økonomisk støtte til ulike behov som hjertesyke barn og ungdom kan ha, blant annet:

  • Økonomisk bistand til medisinsk behandling, inkludert hjerteoperasjoner.
  • Støtte til forskning og tiltak som bygger kompetanse rundt hjertesykdommer hos barn.
  • Finansiering av utstyr og materiell til sykehusavdelinger, som bidrar til å gjøre oppholdet for hjertesyke barn litt lettere, herunder leke- og aktivitetsutstyr.
  • Bidrag til sosiale tiltak som kan lette hverdagen til hjertesyke barn, ungdom og deres familier.

Vi vet at hverdagen for hjertesyke barn og deres familier kan være krevende, og vårt mål er å gjøre denne reisen litt enklere ved å tilby nødvendig økonomisk støtte.

Søknadsfrist er 1. september

Enkel søknad med begrunnelse og budsjett sendes til torunn@hjertebarn.no

Del gjerne denne informasjonen med andre som kan ha behov for den!

Styret i Lasseliten fond

Foreningen for hjertesyke barn er sekretariat for Lasseliten fond for hjertesyke barn og unge. Stiftelsens styre består av syv medlemmer hvorav fire representeres av foreningen. Norsk barnelegeforening og Norskcardiologisk selskap har har et styremedlem hver og familien Fagereng er fast medlem i stiftelsen.