Et halvt år til landsmøte 2024 i Bodø

Nå er innkalling til landsmøtet 2024 i november sendt ut. Vi gleder oss til 2. og 3. november, hvor mange skal møtes i Bodø for å stake ut veien videre for Foreningen for hjertesyke barn. Visste du at alle som er medlemmer i foreningen kan sende inn saker og forslag til landsmøtet?

Landsmøtet er foreningens øverste myndighet og skal behandle økonomi og planer for kommende periode. Innkomne forslag står også på dagsorden og disse sakene kan meldes inn av hvem som helst som er medlemmer i foreningen.

Vi oppfordrer alle til å engasjere seg, både som enkeltmedlem eller sammen med og på vegne av et fylkeslag. Sånn kan vi skape positiv endring for en enda sterkere og bredere organisasjon som kjemper for at alle barn med hjertefeil skal ha et godt liv!

Lurer du på noe eller har praktiske spørsmål i forbindelse med avviklingen av landsmøtet, ta kontakt med Mona i administrasjonen (mona@hjertebarn.no).

Utsikt fra hotellets øverste etasje – her skal landsmøte 2024 avholdes. Været er alltid bra på foreningens landsmøter. Foto: Mona Ødegård